Musik til Byfest

Mangler du lige den rette musik til byfest?

RING til Michael: 61 30 76 89

Lebeat er klar til at charmere sig ind på din byfest med klare akustiske toner til de kolde fadøl i den varme sommeraften. Live musik til byfest er en perfekt cocktail, det kommer man ikke udenom.

“Vi brugte ALT TIL DIN FEST og det virker bare på 2 dage fik vi 5 gode tilbud og det endte med at vi valgte LEBEAT, og det var bare kanon, hvilken indlevelse og egen præg på de kendte numre super fed musik,Tak for det.”

Nr. Felding (Byfest)

Du kan se hvilke andre byfester vi har gæstet i vores musikkalender

Læs mere på Lebeats spørgsmål og svar om booking af musik til fest side…

Musik til byfest er altid et kæmpe hit. Vores repertoire er bredt og henvender sig til et publikum fra 25 og opefter. Der er både nyere klassikere, de gamle svingere og sing along.

Bemærk dog at vi ikke er et traditionelt danseband ala dansk-top musik. Tjek vores videomateriale her på sitet og på facebook.

Udover at lægge musik til byfest spiller Lebeat også bryllupper, firmafester, julefrokoster, caféer, diskoteker, privatfester, fødselsdage, receptioner… Der er sådan set ikke nogen fest vi ikke kan servicere musikalsk. Og vores setup kan skaleres både op og ned. Vores akustiske instrumentering gør at vi kan levere meget dæmpede arrangementer, som ligger en intim stemning perfekt til dinner arrangementer og receptioner. Vi har spillet sammen siden 2005 og har oparbejdet en god rutine og sørger altid godt for alle gæster.

Vi sætter en stor ære i at være med til jeres fest og hjælpe jer med at få en uforglemmelig oplevelse.

Vi glæder os til at feste sammen med jer til jeres byfest!