Musik til Bryllup

Mangler du musik til bryllup?

Lebeat har efterhånden spillet til en del forskellige arrangementer, herunder også lagt musik til bryllup. Vi sætter en stor ære i at være gæst til jeres fest og er altid fleksible omkring opstilling og spilletid. Vi er altid lydhøre overfor jeres behov, og tager altid en god snak med jer inden festen, så der er styr på alle detaljerne.

Musik til bryllup

Live musik til bryllup er en helt unik oplevelse for både gæster og brudepar. Det er med til at skabe en levende atmosfære og samspil i festen.

Ord med på vejen

Det har kunderne sagt…

“Tusind tak for super musik til vores bryllup lørdag d. 18 sep., det gik over al forventning og I gjorde det super godt. Vi havde en fantastisk dag og I var medvirkende til at festen for alvor kom igang og det blev da også sent inden vi nåede i seng ;)”

Christina Larni Poulsen

“Vi vil gerne sige tak for en helt fantastisk aften og i var med til at goere den helt speciel. Vi vil gerne viderebringe store roser fra alle gæsterne.”

Lars og Kit

“Tak for sidst det var en vidunderlig aften med masser af dejlig musik som vi vil tænke tilbage på med glæde. Jo tak vi havde en god rejse, og bruden gik tit og nynnede “Right next to the right one”. Måske man kan få en special indspilning ? for den sad lige i skabet.”

Kærlig hilsen Jesper og Rikke

Se mange flere hilsner i vores Lebeat gæstebog

Ofte stillede spørgsmål:

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål du måtte have ved booking af musik til bryllup.

Hvornår stiller I op?

Vi stiller som oftest op lige inden vi skal spille, ofte kan det koordineres således at opstilling sker mens jeres gæster får kaffe i et andet lokale. Vi kan også engageres til at stille op inden bryllupsgæsterne ankommer til festen. De nærmere detaljer aftaler vi med jer, når I booker os.

Spiller I under maden? 

Vi kan godt hyres til at spille underlægningsmusik til bryllupsmiddagen. Som udgangspunkt bookes vi helst kun til dans, simpelthen for at levere det bedste og mest friske produkt. Men tag en snak med os om jeres behov.

Hvor højt spiller I?

Vi spiller på akustiske instrumenter og benytter percussion frem for et trommesæt. Dette betyder at vi kan justere lydtrykket efter jeres behag, så I får det bedste musik til jeres bryllup.

Hvor længe spiller I?

Vi spiller som udgangspunkt 2 sæt af 65 minutter eller 3 sæt af 45 minutter.

Hvornår går I på?

Vi aftaler altid med jer, hvornår I synes det er passende at musikken starter. Til festen koordinerer vi med køkkenet og toastmasteren, så I ikke skal tænke på andet end at have en dejlig aften. Vi går for det meste på lige efter brudevalsen er afdanset.

Hvad nu hvis der er fuld gang i festen, når I er færdige?

Vi har altid en føler ude med jer og festen. Vi kan godt engageres til at spille ekstra, men vi har erfaret, at vores spilletid er helt perfekt til de fleste bryllupper.

Kontrakt

Vi laver altid en kontrakt til jer så alle omstændigheder er på plads og alle parter er trygge og glade.

Vi har en rigtig god erfaring med live- musik til brullup. Vores repertoire er varieret, så der er noget for stort set enhver smag og aldersgruppe.

Se flere spørgsmål og svar om musik til bryllup eller fest

Kontakt Lebeat

For yderligere uddybning af eventuelle spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Michael

Tlf: 61 30 76 89

Andre typer festmusik: musik til firmafest, musik til sommerfest, musik til byfest, musik til reception, musik til fødselsdag

Vi elsker sgu at spille bryllypsmusik