Musik til julefrokost

Mangler du musik til julefrokost? Vi har spillet til mangen en julefrokost og været med til at skabe fed stemning med vores festmusik. Vores repertoire spænder over to årtusinder så der er noget for enhver smag. Vi har spillet glad akustisk festmusik siden 2005.

Vi kan både engageres til at spille under middagen eller til dans.

Vi har blandt andet gæstet Silkeborg kommunes julefrokost med vores musik. 250 danseglade og mætte julefrokost deltagere der sang med fra start til slut. Og vi fik følgende ord med på vejen:

“Tusind tak for dejlig musik til rådhusets julefrokost 2009 🙂 Vi havde et stort dansegulv i Vestergadehallen – og med jeres gode musik sørgede I for, at det var fyldt fra start til slut! Det var bare super.

Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger på, at jeres akustiske musik og varierede repertoire var “guf for øregangene”…”

Anja, Silkeborg Kommune (I forbindelse med julefrokost i Vestergadehallen)

Mangler du musik til julefrokost er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

mail@lebeat.dk

Booking og forespørgsler v. Nicki: 25 33 86 12

Flere ord om musik til julefrokost

Det skaber bare en fed stemning at have musik til julefrokost. Det er den ekstra dimension mellem band, musik og publikum som er magisk. Lebeat er et band der nyder at spille, hvor samspil og kontakt til publikum er i front. Det er også derfor at vi bedst kan lide at være så tæt på publikum som muligt.