Musik til firmafesten

Mangler du musik til firmafest?

I Lebeat spiller vi varieret festmusik, så der er lidt for enhver smag. Lebeat blev stiftet i 2005 og vi har spillet glad festmusik lige siden. De år vi har på bagen gør at vi har en god erfaring med at læse en fest. Vi har spillet til en del forskellige typer firma– arrangementer og firmafester. Herunder kan nævnes firmajulefrokoster for blandt andet Jyske finans og KMD. Vi har leveret musik til firmafest for eksempelvis Dahl advokatfirma i Viborg og flere andre.

musik til firmafest

Kundeudtalelser

Det har vores kunder sagt…

“Tusind tak for dejlig musik til rådhusets julefrokost 2009 Smile Vi havde et stort dansegulv i Vestergadehallen – og med jeres gode musik sørgede I for, at det var fyldt fra start til slut! Det var bare super.

Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger på, at jeres akustiske musik og varierede repertoire var “guf for øregangene”…”

Anja, Silkeborg Kommune (I forbindelse med julefrokost i Vestergadehallen)

“Vi i Sparekassen siger tusinde tak for den rigtig gode stemning i var med til at at krydre aftenen med.

I forstod virkeligt at hygge om os og vore kunder. Det er vigtigt sådan en aften, at der er lidt for enhver smag, og det mestrede i fint.”

Sparekassen Kronjylland (I forbindelse med kundearrangement)

Du kan se mange flere kommentarer fra forskellige arrangementer i vores band gæstebog

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du læse svar på de spørgsmål vi ofte får:

Hvornår stiller I op?

Vi stiller oftest op lige inden vi skal spille, det fungerer rigtig godt og vi tager altid hensyn til festen. Vi kan engageres til at stille op inden festen bliver skudt igang. Alle detaljer aftales når I booker os og skrives i kontrakt.

Hvor højt spiller I?

Vi har altid en finger i jorden med arrangøren til firmafesten, så vi ikke kommer til at spille for højt. Vi spiller primært på akustiske instrumenter og percussion, hvilket betyder at vi kan justere lydtrykket efter behag.

Hvor længe spiller I?

Vi spiller som udgangspunkt 2 sæt af 65 minutter eller 3 sæt af 45 minutter. Vi kan naturligvis bookes til mere.

Hvor meget plads kræver I?

Vores udstyr er skalerbart – Vi fylder ca 3 meter ud i rummet og 5 meter langs væggen. Du kan se et billede af vores setup her:

lebeat opsætning udstyr

Hvad nu hvis der er fuld gang i firmafesten, når I er færdige?

Vi aftaler på forhånd med vores kontaktperson hvornår vi skal gå på og hvor lang tid vi skal spille. Vi har en god erfaring med spilletid og sætlængde. Når du ringer til os, tager vi en god snak om jeres behov for musik til firmafest.

Kontrakt

Vi laver altid en individuel kontrakt, så alle aftaler er på plads og alle parter er trygge og tilfredse.

Du kan også kigge på vores spørgsmål og svar om booking af musik side og få svar på andre spørgsmål…

Musik til firmafest – Ring til Nicki: 25 33 86 12