Book Michael & guitar

Du kan booke mig og min guitar til dit arrangement, hvis der er brug for hyggelig underlægningsmusik med god singalong værdi. Som solomusiker tager jeg ud og spiller til alle typer arrangementer.

Du er velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.

Tlf: 61 30 76 89

Mail: michael@lebeat.dk

Repertoire

Uddrag af mit repertoire:

Hvis din far gir dig lov

Pokerface

Angels

Im yours/Billionaire

Laugh and ½

Save tonight

Loosing my religion

Lidt i fem

I dont wanna be

This love

Proud mary

Have your ever seen the rain

Sidder på en raket

Regndans

Hvad gør vi nu lille du

The remedy

Country roads

The gambler

Ring of fire

The joker

Mustang sally

Preacher son

Your body is a wonderland

Hallelujah

Tilbage nu

Jamie fame flame

Blue suede shoes

The actor

Nu hvor du har brændt mig af

Mercedes benz

Jolene

Leaving on a jetplane

Sweet home alabama

Runaway train

3 am – Matchbox 20

Two Princes – Spindoctors

Brown eyed girl

Langebro

Applejack

Hello mary Lou

Mere om Michael Andersen

Hej Med dig og velkommen til min lille side her på Lebeat.

Jeg hedder Michael og er forsanger og deltidsguitarist i Lebeat.

Du kan finde og netværke med mig sådanne steder som:

Michael på Facebook

Michael på youtube

Michael på Linkedin

Sang har altid…

interesseret mig meget igennem hele mit liv. Jeg sang gerne russisk mens jeg sad i cykelstolen som helt lille kid og op igennem skoletiden var musiktimerne klart et hit. Der var dog et tidspunkt op igennem de tidlige teenageår hvor min stemmes anarkistiske opførsel gjorde mig noget afholden med at, ja faktisk med at sige noget somhelst. Men jeg tog min revance i de sene teens (da min mor tvang mig til at gå til guitarundervisning, TAK TIL MOR) da jeg samlede guitaren op.

Det forekom mig helt naturligt at synge, når jeg sad og øvede hjemme på drengeværelset. Det var også på det tidspunkt at jeg tror min mor fortrød at hun havde tvunget mig til at gå til guitarundervisning:) HEHE.

Kontakt Michael

Du kan kontakte mig på:

TLF: 61 30 76 89

Mail: michael@lebeat.dk