Jimmy Skov Andersen

Guitar og kyndigt korarbejde

Jimmy skov Andersen guitarist i lebeat

Velkommen…

her til min lille private del af Lebeat.dk

Hvordan skal man nu præsentere sig selv på en sober og ikke ligegyldig måde…? Du skulle jo helst ikke gå fra siden med en følelse af at du har spildt tiden. Men jeg kan jo fortælle lidt om hjem jég er, så vi kan lære hinanden lidt bedre at kende :o)

Jeg hedder som sagt Jimmy, er familiefaderen i bandet med Kone, 2 børn, hund og hus. Ja… det er fantastisk. Her vil jeg sende et kæmpe tak til min hustru som er helt fantastisk. Og det skulle i andre også gøre, for hun er hele drivkræften bag mig og dette foretagende, og sørger for at det i det hele taget kan lade sig gøre at tage ud og spille. TUSINDE TAK SKAT!!!

Til dagligt arbejder jeg hos Falck, og kører rundt i de her grønne varevogne med blå blink på. Det kan være nyttigt at have en som mig i bandet, da det af og til sker at der kommer et par folk flyvende op på scenen, og skubber mikrofonstativer olg. ind i munden på mine bandkammerater. Dog har ingen af dem slugt en mikrofon endnu. Nej… Selv ikke Michael med den store….. stemme :o)

Ratz&Woods Duo

Som noget helt nyt tager jeg sammen med vores fantastiske forsanger ud og spiller som duo. Som et alternativ til vores kvartet, når det af den ene eller anden årsag ikke kan lykkedes at samles alle fire.

Se mere om Rats&Woods duo på www.lebeat.dk/duo