Søger du bryllupssange? Måske kan vi hjælpe…
Eller søger du musik til bryllup?

Brullupsange er en dejlig tradition og kan være med til at løfte stemningen til en bryllupsfest. Der findes masser af gratis bryllupssange på nettet men det fedeste er nu altid at skrive en selv. Det er ihvertfald vores erfaring at det er det største hit.

Hvis der er musikere inviteret med til festen er det altid en ekstrafed dimension hvis de kan spille med på bryllupssangen.

Vidste du at: Lebeats forsanger kan engageres til at spille solonumre?

Hvis der er booket et band kan det være en god idé at tage fat i toastmasteren før festen og høre om musikerne skal have mulighed for at tjekke sangen ud inden, for at kunne levere en ordentlig vare.

Lebeat kan hyres både til at spille under spisning men også til festen.

Bare lige en lille (p)opsang om at finde bryllupssange på nettet. Hvis du finder en sang på nettet skal du være opmærksom på at andre til samme bryllup kan have fået samme idé. Og hvad kunne være mere irriterende end pludselig ikke at have nogen sang alligevel, fordi moster Oda havde fået samme idé. Sagen er jo at vi ofte søger på de samme ord, når vi søger efter bryllupssange og så er det altid de mest populære forespørgsler der bliver vist først.