Bryllupsmusik

Står du og mangler bryllupsmusik?

Lebeat har spillet bryllupsmusik siden 2005. Vi sætter en stor ære i at være gæst til jeres store fest. Vi er altid fleksible omkring opstilling og spilletid. Vi er altid lydhøre overfor jeres behov, og tager altid en god snak med jer inden festen, så der er styr på alle detaljerne.

Læs mere her Musik til bryllup

Musik til jeres bryllupsfest

Livemusik til bryllup er en helt unik oplevelse for både gæster og brudepar. Det er med til at skabe en levende atmosfære og samspil i festen.

Ord med på vejen

Det har kunderne sagt…

“Tusind tak for super musik til vores bryllup lørdag d. 18 sep., det gik over al forventning og I gjorde det super godt. Vi havde en fantastisk dag og I var medvirkende til at festen for alvor kom igang og det blev da også sent inden vi nåede i seng ;)”

Christina Larni Poulsen

“Vi vil gerne sige tak for en helt fantastisk aften og i var med til at goere den helt speciel. Vi vil gerne viderebringe store roser fra alle gæsterne.”

Lars og Kit

“Tak for sidst det var en vidunderlig aften med masser af dejlig musik som vi vil tænke tilbage på med glæde. Jo tak vi havde en god rejse, og bruden gik tit og nynnede “Right next to the right one”. Måske man kan få en special indspilning ? for den sad lige i skabet.”

Kærlig hilsen Jesper og Rikke

Se mange flere hilsner i vores Lebeat gæstebog

Kontrakt

Vi laver altid en kontrakt.

Vi har en rigtig god erfaring med live- bryllupsmusik. Vores repertoire er varieret, så der er noget for stort set enhver smag og aldersgruppe.

Se flere spørgsmål og svar om musik til bryllup eller fest

Kontakt Lebeat

For yderligere uddybning af eventuelle spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Michael

Tlf: 6130 7689