Lebeat, band Silkeborg

Lebeat er et band med base i det naturskønne Silkeborg. Lebeat består af fire mand som hver især har trådt deres barnesko og gjort deres musikalske erfaringer i Silkeborg s pulserende musikliv. Band Silkeborg.

Bandmedlemmerne

Herunder kan du læse om bandmedlemmerne fra Silkeborg.

billede af bandet lebeat Lebeat pressefoto op af væg

Nicki Juhl

(Percussion og kor)

Nicki er en rigtig Silkeborg -dreng af den type der falder i hak med alle og har et netværk der er så stort at hvis han sagde at de skulle hoppe allesammen på samme tid, så ville jorden være i fare for at hoppe ud af sin bane… Han kender rigtig mange mennesker.

I Lebeat band spiller Nicki på en cahon, som er en peruviansk trommekasse med strenge indeni, så den har en fed snare lyd. Derudover synger Nicki både kor og lead på mange numre.

Når du ringer til Lebeat og vil booke vores band er det som oftest Nicki du kommer til at tale med, da han fungere som vores koordinator og booker. Han har bare helt styr på at servicere og svare på jeres spørgsmål.

Læs mere om Nicki Juhl

Jimmy Skov Andersen 

(Guitar og kor)

Som knægt lavede Jimmy ballade i Balle-kvarteret i det nordlige Silkeborg. Jimmy lagde ud med at spille trommer i folkeskolen men gik over til guitaren og viste sig også på dette instrument at besidde en naturlig musikalitet.

I Lebeat band spiller Jimmy Lead på en akustisk westernguitar og supplerer med alle de fede korstemmer. Derudover er Jimmy også bandpedel og lysmand.

Læs mere om Jimmy Skov

Rune Borgbjerg

(Bas)

Rune Borgbjerg (aka. BB, aka Bob Hjort, aka kært barn mange navne) er kort beskrevet bomBAStisk. Rune er vores lydmand, så det er ham du skal råbe til, når du ikke kan hører hvad forsangeren synger.

Michael Ratz Andersen

(Sang og guitar)

Michael har trampet sine basket støvler flade på Silkeborgs udendørs basketbaner. Han har sunget siden han opdagede at han havde en stemme, med en enkelt pause i de ustyrlige teenageår. Guitaren blev samlet op i gymnasietiden, hvilket blandt andet udtrykker sig i en rekordlav karakter i matematik… Guitaren blev akkompagneret med sang og der blev spillet tung rock i klubbens øvelokale om aftenerne.

Læs mere om Michael Ratz Andersen

Lebeat band Silkeborg rampelys

Et vævert øjeblik på spillestedet rampelys i Silkeborg

Lebeat Silkeborg band

Vi spiller til alle mulige forskellige arrangementer, blandt andet:

Lebeat spiller musik til byfest Lebeat spiller musik til firmafest
Musik til bryllup fra bandet lebeat Musik, fest og glade dage

Mangler du festmusik til dit arrangement er du velkommen til at kontakte os.